Vacatures

Junior Maintenance MPPI Engineer

Discipline
Locatie
Zuid-Holland
Vacature ID
70436

Verantwoordelijkheden

Studeer jij HBO Werktuigbouw of ben je net afgestudeerd? Wil je technische ervaring op doen bij een asset owner op Botlek en Maasvlakte? Wil jij bijdragen aan de optimale uitvoering van ons onderhoudspogramma en toekomstbestendigheid van de grootste en meest geavanceerde productiefaciliteit van zijn soort ter wereld? En staat veiligheid bij jou voorop? Als Jr. Maintenance & MPPI Engineer ondersteun je de maintenance engineers op gebied van masterdata en optimalisatie van bedrijfsprocessen.  De focus ligt met name op het in kaart brengen en vastleggen van af- en instellingen en equipment specifieke data op de Botlek en Maasvlakte locaties. Dit breng je vervolgens op een systematische wijze bij elkaar zodat de uitvoeringsorganisatie dit kan gebruiken om de installatie in optimale conditie te brengen. Tevens signaleer je (repeterende) werkzaamheden, brengt deze in kaart en legt deze vast in een standaard werkinstructie/procedure.  Je werkt samen in het maintenance engineering team met je collega engineers maar hebt ook regelmatig contact met maintenance uitvoering afdeling. Daarnaast heb je goede relaties met met operations en met aannemers en uitvoerders en weet je deze stakeholders op de juiste manier te bereiken. Je houdt het overzicht over je werkzaamheden en prioriteert deze met hulp van de senior maintenance engineers.  

Vereisten

Dit breng je •    Technische HBO opleiding of MBO+ Werktuigbouwkunde; •    Ervaring met SAP is een plus; •    Vloeiend in Nederlands en Engels is een must.  
// Solliciteer

Jij maakt het verschil!

Kom in contact met onze Consultant Arshad

Laat in twee klikken je CV achter

Bekijk alle vacatures
// Contact

Kom in contact

Laat je CV achter en we gaan op zoek naar het beste project dat bij je past. Goed genoeg is voor ons niet genoeg. Wij gaan tot het uiterste!

Full speed ahead · Full speed ahead ·

Kom in contact met onze Consultants